Salg af fejemaskiner fra kvalitetsmærket Tennant​

​Leder du efter en forhandler, som tilbyder salg af fejemaskiner? Hos KECA - Tennant Danmark har vi et bredt udvalg af fejemaskiner. Vi forhandler det amerikanske kvalitetsmærke Tennant, som er blandt verdens bedste mærker. Vi leverer til den offentlige sektor, industrien og andre virksomheder i hele Danmark.

Udlejning, leasing og salg af fejemaskiner

​Vi tilbyder udlejning, leasing og salg af fejemaskiner, og vi kan tilbyde en fejemaskine indendørs og udendørs. Vi tilbyder naturligvis levering af din maskiner, når det passer dig og dine behov.

Vi kan blandt andet tilbyde nye og brugte maskiner såsom:

  • Ride-on, hvor du sidder på maskinen
  • Walk-behind, hvor du går bagefter maskinen
  • Feje-/vaskemaskiner, hvor du også sidder på maskinen
  • Anden service og salg af fejemaskiner.

Vi tilbyder service og reparation af jeres maskiner, og vi har landsdækkende service. Vi har servicecentre tre forskellige steder i landet, og vi kører gerne ud til jer. Dermed kan du være sikker på, at fejemaskinen altid fungerer optimalt. Samtidig er der tale om driftssikre maskiner

Kontakt os i dag for at få mere information

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores udlejning og salg af fejemaskiner. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på salg, service eller reparation.

Du kan ringe til os på telefon 77 77 89 89 eller skrive til os på e-mail keca@keca.dk for at høre eller aftale nærmere.​

Hvem er vi

​KECA - Tennant Danmark

CVR: 28976992

Find vej

Huginsvej 20, 4100 Ringsted

Find vej med Google

Kontakt os

​Telefon: +45 77 77 89 89

E-mail: keca@keca.dk