Salg af gulvvasker fra det amerikanske Tennant​

​Vil du gerne have et tilbud fra en forhandler, som tilbyder leasing, leje og salg af gulvvasker? Hos KECA - Tennant Danmark er vi eksperter i salg og leje af gulvvasker. Vi servicerer og leverer nye og brugte maskiner til den offentlige sektor, industrien og andre virksomheder i hele Danmark.

Service, leje og salg af gulvvasker

​Vi er forhandler for den amerikanske producent Tennant, der er blandt verdens bedste mærker inden for rengøringsmaskiner. Vi tilbyder leje og salg af gulvvasker i enhver størrelse. De mindste gulvvanskere har plads til 15 liter vand, og de største har plads til 500 liter. Vores robotgulvvaskere har plads til 110 liter.

Vi kan tilbyde maskiner såsom:

  • Ride-on - hvor du sidder ned
  • Walk-behind - hvor du går bagefter
  • Feje-/vaskemaskiner - hvor du også sidder ned
  • Anden service og salg af gulvvasker.

Maskinerne benytter ikke kemiske produkter, men derimod ioniseret aktivt vand. Du kan tilkøbe en dispenser, der selv doserer sæben, hvis du ønsker det.

Vi har landsdækkende service via vores tre servicecentre, og vi kører gerne ud til jer. Det er din sikkerhed for, at dine maskiner altid fungerer optimalt.

Kontakt os for at bestille yderligere information

​Du er meget velkommen til at få mere at vide om leje og salg af gulvvasker, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede maskine.

Du kan ringe på 77 77 89 89 eller skrive til keca@keca.dk for mere information.​

Hvem er vi

​KECA - Tennant Danmark

CVR: 28976992

Find vej

Huginsvej 20, 4100 Ringsted

Find vej med Google

Kontakt os

​Telefon: +45 77 77 89 89

E-mail: keca@keca.dk